DOCÈNCIA

Transmetre la implicació i l'energia 

La vivència de la música, i especialment de fer música, és una experiència artística única i penso que necessària per al desenvolupament de totes les persones. La música ens ajuda a créixer a la vegada que gaudim i aprofundim dins l’art.     

La necessitat de fer arribar la música més enllà dels espais convencionals on fins ara es desenvolupaven els ensenyaments musicals també m’ha portat a formar part de diversos projectes comunitaris i artístics. Destacaria la meva tasca al capdavant de la Riborquestra, on vaig tenir l’oportunitat de preparar l’orquestra fins a aconseguir participar al projecte Et toca a tu a l’Auditori de Barcelona juntament amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) l’any 2017. També destacaria la co-creació i direcció musical de l’espectacle Gosar Poder, en col·laboració amb el projecte Barris en Dansa i dins la Setmana de la Poesia de Barcelona (2018).   

La tasca docent dins l’EMMCA i el seu projecte Tàndem també m’ha obert la possibilitat com a músic de reinventar-me i fer arribar la música a escoles i alumnes on l’experiència artística no hi era present.    

Formar part i liderar aquestes orquestres comunitàries m’ha fet reflexionar molt a nivell personal i també a nivell musical. Transmetre la implicació i l’energia necessàries per poder créixer i evolucionar, a la vegada que gestionar col·lectius de diverses complexitats des d’una vessant pedagògica i sense perdre l’experiència artística és un repte apassionant com a director.