BIO

Director, violinista i professor...

Llicenciat en l’especialitat de violí per l’ESMuC, és becat posteriorment per la Fundació Güell per realitzar a Sevilla el màster en Interpretació Orquestral de la Fundació Barenboim-Said, on estudia amb membres de la Staatskapelle de Berlín. Continua formant-se en el camp de la interpretació històrica a Barcelona i Niça amb especial interès en la música del s. XVIII. Posteriorment, realitza els seus estudis en l'àmbit de la direcció d'orquestra a Madrid amb els professors Miguel Romea i Andrés Salado.

SABER-NE MÉS
DIRECCIÓ

Un punt de trobada...

La direcció d’orquestra en el meu cas ha estat un punt de trobada per reunir l’experiència adquirida després d’uns anys de músic professional amb la meva voluntat d’aprofundir més en cada obra i la seva interpretació.   

SABER-NE MÉS

SOBRE MI

“Borja Mascaró es un músico íntegro, sincero y profundo. En sus interpretaciones se puede constatar cómo la música trasciende y se eleva por encima del sonido, formando un todo que transmite emoción y verdad .” 

 Miguel Romea, director d'orquestra

Borja Mascaró tiene capacidades excepcionales gracias a su formación de violinista y su gran sensibilidad como persona y músico.  Tiene una manera de trabajar con los músicos psicológicamente muy astuta, a la vez amable y exigente.  Me alegro de verle desarrollarse y poder disfrutar de su dirección en obras importantes en el futuro. “    
 
Kai Gleusteen, violinista

“He tingut l'oportunitat de fer música amb en Borja tocant ell com a violinista i també he pogut cantar de solista sota la seva batuta de director. Com a intèrpret, és sensible, intel·ligent i té un gens habitual bon gust musical. Com a director, a més, sap treballar amb un gran rigor d'una manera agradable i fluïda. Aconsegueix treure el millor dels seus músics, sempre posant-se al servei de la música que vol transmetre. De totes dues maneres, ha sigut un veritable plaer fer música al seu costat."    

Laia Frigolé, soprano

“Una de las evoluciones más reseñables como director en toda mi época docente”  
Andrés Salado, director d'orquestra 

“El Borja és un molt bon director, responsable i organitzat. A més, amb ell el bon rotllo està assegurat” 

Roger Morelló, violoncel·lista

DOCÈNCIA

Transmetre la implicació i l'energia...

La vivència de la música, i especialment de fer música,és una experiència artística única i penso que necessària per al desenvolupament de totes les persones. La música ens ajuda a créixer a la vegada que gaudim i aprofundim dins l’art. 

SABER-NE MÉS

Saint Paul's Suite

op. 29 de G. Holst 
(1874-1934).

Jove Orquestra de Cerdanyola,
Març 2020

Contacta amb mi 

630140765
borjamascaro@gmail.com