BIO

Director, violinista i professor...

Llicenciat en l’especialitat de violí per l’ESMuC, és becat posteriorment per la Fundació Güell per realitzar a Sevilla el màster en Interpretació Orquestra de la Fundació Barenboim-Said, on estudia amb membres de la Staatskapelle de Berlín. Continua formant-se en el camp de la interpretació històrica a Barcelona i Niça amb especial interès en la música del s. XVIII. Posteriorment, realitza els seus estudis en l'àmbit de la direcció d'orquestra a Madrid amb els professors Miguel Romea i Andrés Salado

Director titular de la Jove Orquestra de Cerdanyola des de la temporada 2016-17, ha col·laborat amb solistes com Kai Gleusteen, Izan Rubio, Laia Frigolé o Roger Morelló i amb diverses agrupacions corals del territori. Recentment ha commemorat els deu anys de la formació interpretant la Setena simfonia de L. van Beethoven (2020).     

Està al capdavant de l'Orquestra del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) des de la seva creació l'any 2015 i, des de la tardor de 2019, també dirigeix l’Orquestra Municipal de Caldes de Montbui. Ha estat convidat a dirigir l’Orquestra del Conservatori de Menorca amb el projecte del Carnegie Hall “Link Up: The Orchestra sings! en dues ocasions (2018 i 2019).    

Va ser director de la Riborquestra (2013-2018), projecte d'orquestra comunitària i intergeneracional de Barcelona. Amb aquesta formació va debutar al Petit Palau de Barcelona i al Teatre Monumental de Mataró amb l'espectacle Periplus en concert. El mateix espectacle el va portar a dirigir l’Orquestra del Conservatori de Menorca(OCIM) a Maó i Ciutadella.     

Com a violinista, és membre de l’OCIM des del 2003 i ha col·laborat amb diverses formacions com l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra de Cambra de Granollers o l’Orquestra Terrassa 48, entre d’altres. En el camp de la música antiga, forma part o col·labora amb diverses formacions com l’Orquestra El Teatre Instrumental, el Quartet Palau, l’Ensemble Méridien, Vespres d’Arnadí o Música Antiga Girona.    

És professor de violí i director d’orquestres infantils i juvenils a l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts (EMMCA) de l’Hospitalet de Llobregat i a l’Escola de Música Casp de Barcelona.