DIRECCIÓ

Un punt de trobada...

La direcció d’orquestra en el meu cas ha estat un punt de trobada per reunir l’experiència adquirida després d’uns anys de músic professional amb la meva voluntat d’aprofundir més en cada obra i la seva interpretació.     

Els meus estudis en el camp de la direcció amb Miguel Romea i Andrés Salado m’han ajudat a veure la música des d’una perspectiva global i única, sempre amb la ferma idea de transmetre un discurs musical estructurat i fidel a la partitura, així com al propi llenguatge del compositor.

De bon principi he tingut formacions al meu abast que m’han permès créixer i experimentar tot allò que comporta el fet de dirigir una orquestra. Destacaria especialment l’experiència guanyada dia a dia amb la Jove Orquestra de Cerdanyola, on tinc l’oportunitat d’enfrontar-me a una gran quantitat de repertori simfònic, coral i d’altres formats habituals als teatres i auditoris. Al mateix temps, em dona la possibilitat de programar any rere any una temporada estable de concerts buscant sempre l’equilibri entre les circumstàncies artístiques i econòmiques de cada moment. 

Setena simfonia en La Major op. 92 de L. van Beethoven (1770-1827)

Jove Orquestra de Cerdanyola, març de 2020